Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Αγαπητοί φίλοι, 
καλώς ορίσατε στον διαδικτυακό τόπο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά.
Η προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος είναι υπόθεση όλων μας. Είναι κοινωνική και ηθική υποχρέωση όλων των κατοίκων και φορέων να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Αν όλοι όσοι μπορούν να δώσουν αίμα συμμετέχουν, δε θα βρεθεί κανένας συντοπίτης μας στη δύσκολη θέση να ψάχνει για αίμα όταν χρειαστεί. Όσοι θέλουν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες και μέλη του συλλόγου μπορούν να συμμετέχουν. Ο Σύλλογος είναι για όλους τους δημότες. Τα μέλη θα εφοδιαστούν με κάρτα αιμοδότη και θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν την ανάγκη για αίμα για οποιονδήποτε θέλουν να βοηθήσουν.Δραστηριοποιείστε τον εαυτό σας σαν εθελοντή αιμοδότη.Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται. Μόνο προσφέρεται.Είναι ζήτημα ζωής, είναι ζήτημα τιμής. Κάθε οικογένεια κι ένας αιμοδότης.Προσφέρεις ζωή δίνοντας αίμα.Μην περιμένεις πρώτα να χρειαστείς αίμα.
ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ
Στη σελίδα μας θα προσπαθούμε διαρκώς να δίνουμε απαντήσεις σε ερωτήματα, και να ενημερώνουμε για νέες δράσεις σχετικές με την εθελοντική αιμοδοσία. 
Μη διστάσετε να γράψετε ή να μας στείλετε μέσω email, σχόλια είτε θετικά είτε αρνητικά, προκειμένου να γινόμαστε κάθε φορά και καλύτεροι και ακόμη πιο χρήσιμοι στους συνανθρώπους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου