Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

12η Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 16/10 στο Κέντρο Υγείας Παλαμά


Με το σύνθημα ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ-ΔΩΣΕ ΖΩΗ ο Σύλλογος σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας  οργανώνει την 12η εθελοντική αιμοδοσία  την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 στο Κέντρο Υγείας Παλαμά (09:00 π.μ.-1:00 μ.μ.).
Η προσπάθεια που καταβάλλει  ο Σύλλογος είναι υπόθεση όλων μας. Είναι κοινωνική και ηθική υποχρέωση όλων των κατοίκων και φορέων να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.Η μέχρι τώρα ανταπόκριση των αιμοδοτών και η συμμετοχή τους, έχει βοηθήσει πολλούς συντοπίτες μας που βρέθηκαν στη δύσκολη θέση να ψάχνουν για αίμα όταν το  χρειάστηκαν. Η αιμοδοσία είναι η ανώτατη πράξη κοινωνικής προσφοράς αφού προσφέρουμε στο συνάνθρωπό μας το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής, το αίμα.   
Όσοι θέλουν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες και μέλη του συλλόγου μπορούν να συμμετέχουν. Ο Σύλλογος είναι για όλους τους δημότες. Τα μέλη θα εφοδιαστούν με κάρτα αιμοδότη και θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν την ανάγκη για αίμα για οποιονδήποτε θέλουν να βοηθήσουν. Όσα μέλη δεν πήραν τις κάρτες θα τις παραλάβουν την ημέρα της αιμοδοσίας.  
Ο Σύλλογος  είναι πάντα στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας που έχει ανάγκη. (πληροφορίες στα τηλ.: 6974430797, 6977995067, 6974978776) 
  • Δραστηριοποιείστε τον εαυτό σας σαν εθελοντή αιμοδότη
  • Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται. Μόνο προσφέρεται.
  • Είναι ζήτημα ζωής, είναι ζήτημα τιμής. 
  • Μην περιμένεις πρώτα να χρειαστείς αίμα.
  • Κάθε οικογένεια κι ένας αιμοδότης.

ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου