Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΠΑΛΑΜΑ


Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 10/04/2013 συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά, με θέμα ¨Προγραμματισμός Δράσεων για την επόμενη διετία¨.
Από τα μέλη του Δ.Σ. έγιναν πολλές προτάσεις και μετά από συζήτηση πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις που αποσκοπούν την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου:



1. Να γίνει ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία στο Λύκειο και στο ΕΠΑΛ Παλαμά και προσπάθεια να φέρουμε στο Σύλλογο νέους σε ηλικία αιμοδότες.Νέο αίμα στους αιμοδότες.

2. Να γίνει καταγραφή αιμοδοτών σε ΜΑΡΚΟ, ΚΟΣΚΙΝΑ, ΨΑΘΟΧΩΡΑ και ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ και να τους γίνει ενημέρωση-παρότρυνση να αιμοδοτήσουν για τον σύλλογο στην επόμενη αιμοδοσία.

3. Να μοιράζεται ενημερωτικό υλικό –πέρα απ’ τα καφενεία- στα γήπεδα ΤΙΤΑΝΩΝ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ-ΠΑΛΑΜΑΪΚΗΣ- ΜΑΡΚΟΥ σε αγώνες πριν απο κάθε αιμοδοσία.

4. Να οργανωθεί ενημερωτική ομιλία με θέμα ¨ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ¨.

5. Να απονέμεται σε όσους σταματούν να αιμοδοτούν λόγω ηλικίας ή για λόγους υγείας ένα αναμνηστικό ή πλακέτα από τον σύλλογο.Επίσης αποφασίστηκε να βραβεύονται (σαν παράδειγμα) όσα μέλη συμπληρώνουν αριθμό αιμοδοσιών άνω των 10. 

6. Να γίνει ο σύλλογος μέλος της Π.Ο.Σ.Ε.Α. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών).

7. Να απονείμουμε σαν σύλλογος μια αναμνηστική πλακέτα στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας για την άριστη μέχρι τώρα συνεργασία.

8. Να δημοσιεύονται στον τοπικό τύπο τα ονοματεπώνυμα όσων προσφέρουν κάποιο ποσό στη μνήμη θανόντος προσώπου και όσων κάνουν δωρεές απευθείας στον σύλλογο.

9. Να μοιραστούν διαφημιστικά ρολόγια του συλλόγου σε δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, Κ.Υ. και γενικά σε μέρη που υπάρχει συνάθροιση ανθρώπων και κυρίως νεολαίας.

10. Να γίνει περαιτέρω αξιοποίηση του blog (aimodotespalama.blogspot.gr) στο οποίο θα αναρτώνται όλες οι δράσεις του συλλόγου για την αρτιότερη διαδικτυακή ενημέρωση των μελών και όχι μόνο.

11. Στα πλαίσια της διαφάνειας σε κάθε συνεδρίαση του Δ.Σ., θα γίνεται οικονομική ενημέρωση και ενημέρωση για την διακίνηση μονάδων αίματος καθώς και τι υπόλοιπο μονάδων υπάρχει.

12. Ορίστηκε τριμελής επιτροπή διαχείρισης αίματος η οποία θα έχει επαφή με το Νοσοκομείο Καρδίτσας αποτελούμενη από :

· Γκαζούνης Αλέκος (Πρόεδρος)   τηλ. 6944585846

· Ζαγανάς Κων/νος (Αντιπρόεδρος)  τηλ.6974430797

· Πέτρου Στράτος (Έφορος αιμοδοσίας)  τηλ. 6974978776

                                                                                               
                                                                     ΑΠΟ  
                                                              ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου