Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ετήσια κοπή πίτας του Συλλόγου μας για το 2015.

Μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά στο κέντρο "Μέγαρον Παλαμά".


Πλήθος αιμοδοτών και φίλων του Συλλόγου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση οι οποίοι απόλαυσαν αρχικά τις μελωδίες της  Μικτής Χορωδίας του μαέστρου Αχιλλέα Μπίμπιλα, που αντηχούσαν στην αίθουσα και γέμιζαν με αισιοδοξία όλους μας και μετά διασκέδασαν με τη ζωντανή ορχήστρα και το τραγούδι των Κώστα Μητράκου και Γιώργου Χατζηρίζου.
Ήταν μια γιορτή επηρεασμένη όπως πάντα απ’ την οικογενειακή ατμόσφαιρα του συλλόγου που έρχεται απ’ το παρελθόν, αλλά και με νεωτερισμούς και ιδέες που μεταφέρουν τα μέλη του Δ.Σ., αλλά κυρίως τα νέα μέλη μας που με φρέσκες προτάσεις ανανεώνουν την εικόνα του συλλόγου και τον οδηγούν στο μέλλον...

Στο χαιρετισμό του προέδρου μας Κου Αλέξανδρου Γκαζούνη προς τους φορείς και όλους τους παρευρισκόμενους έγινε ένας σύντομος απολογισμός των δράσεων του συλλόγου κατά το 2014 τονίζοντας ότι κορυφαία για όλους μας κοινωνική προσφορά αποτελεί αναμφισβήτητα η Εθελοντική Αιμοδοσία.

Ο πρόεδρος απηύθυνε πρόσκληση προς όλα τα μέλη και τους φίλους μας να δώσουν το παρών καταρχήν στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου που θα γίνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού κέντρου Παλαμά αλλά και στην 20η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα γίνει την τέλος Φεβρουαρίου-αρχές Μαρτίου.


Ακολούθησε η κοπή της πίτας από όλα τα μέλη του Δ.Σ. και απονομή αναμνηστικών πλακετών και διπλωμάτων σε εθελοντές αιμοδότες που ξεπέρασαν τις 10 αιμοδοσίες.Αργότερα αναδείχθηκε και ο τυχερός της βραδιάς, μέσα από κλήρωση, που κέρδισε ένα ποδήλατο -προσφορά του Συλλόγου- και αυτή ήταν η κα Χρύσα Γιολδάση...Να ευχηθούμε καλές ποδηλατοβόλτες!!

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Διευθυντής του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας Κος Αθανασίου Κων/νος συνοδευόμενος από προσωπικό του τμήματος και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παλαμά Κος Χρούμπ Ιωσήφ.Επίσης παραβρέθηκαν μέλη της Δημοτικής Αρχής καθώς και Αθλητικοί και Πολιτιστικοί φορείς του Δήμου Παλαμά.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του και παραβρέθηκε στην εκδήλωση, εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και τους περιμένει στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει προς το τέλος Φεβρουαρίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου