Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ρεκόρ συλλογής φιαλών αίματος στην 20η αιμοδοσία μας.

Συγκινητική πραγματικά ήταν η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών του συλλόγου μας στη σημερινή 20η αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Κ.Υ. Παλαμά σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας. 

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία οι εθελοντές αιμοδότες του Συλλόγου (παλαιοί και νέοι), ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά του, έδειξαν με το μαζικό παρών τους την ευαισθησία τους για τον συνάνθρωπο. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογο και για τον Παλαμά ο αριθμός των εκατόν σαράντα εννιά(149!) φιαλών αίματος που συλλέχθηκαν σήμερα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ συγκομιδής τόσο για το Σύλλογο -πού ξεπέρασε συντριπτικά το προηγούμενο (108 φιάλες)- όσο και για το Νομό Καρδίτσας καθώς αποτελεί ρεκόρ ημερήσιας αιμοληψίας τα τελευταία 25 χρόνια!!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής άνθρωπος, υποψήφιοι δέκτες είμαστε όλοι.

Ο κόσμος του Παλαμά ανταποκρίνεται ολοένα και περισσότερο στο κάλεσμα του Συλλόγου δίνοντας λίγο αίμα για να σωθούν συμπολίτες μας όταν καταστεί ανάγκη.Σε κάθε αιμοδοσία είναι ευχάριστο οτι έρχονται αρκετοί νέοι αιμοδότες τόσο από τον Παλαμά όσο και από τα γύρω χωριά δείχνοντας ότι ο Σύλλογος απλώνεται και δυναμώνει περισσότερο. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν στην σημερινή αιμοδοσία (12/03/2015).Θα ήταν φυσικά παράλειψη από μέρους μας να μην ευχαριστήσουμε και δημόσια το Κ.Υ. Παλαμά για τη συνεργασία του αλλά κυρίως το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας που ειδικά σήμερα έβγαλε εις πέρας με επιτυχία ένα πολύ δύσκολο έργο αφού η ροή προσέλευσης των αιμοδοτών δεν σταμάτησε καθόλου από τις 08:30 έως και τις 14:45!! 
Για το Δ.Σ. 
                -Ο-                                            -Ο-
           Πρόεδρος                           Γεν. Γραμματέας

  Γκαζούνης Αλέξανδρος              Τρουβάς Ευάγγελος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου