Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

54 φιάλες αίματος στην έκτακτη αιμοδοσία του συλλόγου!!


Νέα μεγάλη προσέλευση είχαμε στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία που έγινε χθες το πρωί (Τρίτη 07/04/2015) στο Κ.Υ. Παλαμά.


Το παρών έδωσαν αρκετοί αιμοδότες που δεν προσήλθαν για διάφορους λόγους στην αιμοδοσία του Μαρτίου, φοιτητές που βρίσκονται στον Παλαμά για τις μέρες του Πάσχα αλλά και αρκετοί νέοι αιμοδότες που έγιναν μέλη του Συλλόγου.

Μετά λοιπόν τις 149 μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν στην προηγούμενη τακτική αιμοδοσία, χθές 54 αιμοδότες ήρθαν εθελοντικά στο Κ.Υ. και πρόσφεραν το αίμα τους για το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά.

Χάρη στο αίμα αυτό ο Σύλλογος έχει τη δυνατότητα πλέον να καλύπτει ΑΜΕΣΑ το οποιοδήποτε περιστατικό χρειαστεί αίμα, χωρίς καμία διάκριση, αρκεί να βοηθηθεί ο ασθενής.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες -παλιούς και νέους- για την ευαισθητοποίηση τους και την προσφορά αίματος στην χθεσινή έκτακτη αιμοδοσία του Συλλόγου.

Το  Δ.Σ. εύχεται σε όλους 
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

** Την Δευτέρα του Πάσχα (13/04) ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά διοργανώνει "ΒΡΑΔΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ" στο Cafe Bar ENVY (μουσική απο τον DJ STELIOS). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και ο καθένας θα πληρώσει μόνο το ποτό του.

ΑΠΟ 
ΤΟ Δ.Σ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου