Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Ενημέρωση για την αιμοδοσίαΗ αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Tα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται , ούτε αντικαθίσταται....
Μόνο χαρίζεται.
Γι’ αυτό το λόγο, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ΄ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Είναι γνωστή η προσπάθεια του Συλλόγου μας να οργανώσει όλο και περισσότερους εθελοντές αιμοδότες.

Έχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης των κατοίκων του Παλαμά στο ζήτημα της αιμοδοσίας με συνεχείς ενημερώσεις και προσωπικές συνομιλίες με νεαρούς κυρίως υποψήφιους αιμοδότες.

Οφείλουμε να διαπαιδαγωγήσουμε την νεολαία της περιοχής, ώστε να αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου. Καλούμε την νεολαία να στηρίξει την προσπάθειά μας.

Στόχος μας η επαρκής κάλυψη ΟΛΩΝ των περιστατικών που το χρειάζονται.

Μόνο η οργανωμένη εθελοντική προσφορά αίματος μέσα από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά θα οδηγήσει στην επάρκεια αίματος, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε ΑΜΕΣΑ σε κάθε έκτακτο ή μη περιστατικό με αίμα.

Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να προσέρχονται και να δίνουν αίμα στις τρεις προγραμματισμένες αιμοδοσίες το χρόνο που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά. 

*Επόμενες προγραμματισμένες αιμοδοσίες του Συλλόγου είναι την προσεχή Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2015.

                                                   ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου