Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

23η εθελοντική αιμοδοσία - Πρώτη μέρα.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου  2016 το πρωί, η  πρώτη μέρα της 23ης   Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Σ.Ε.Α.Π. στο Κ.Υ. Παλαμά.
Με την συνεργασία της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας, συγκεντρώθηκαν 56 πολύτιμες μονάδες αίματος, αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός με δεδομένο οτι ο αγροτικός κόσμος είναι στους δρόμους και υπάρχει έξαρση των ιώσεων. 


Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ήταν το γεγονός ότι για μια ακόμη αιμοδοσία έδωσαν το παρών και νέοι άνθρωποι οι οποίοι θέλησαν για πρώτη φορά να προσφέρουν. 

Οι διοργανωτές  ευχαριστούν όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που παραβρέθηκαν στην αιμοδοσία, εκφράζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπό τους, μίας και το αίμα ούτε παράγεται αλλά ούτε και αντικαθίσταται παρά μόνο προσφέρεται!!!

Περιμένουμε όλα τα μέλη του συλλόγου που δεν έδωσαν αίμα την περασμένη Τρίτη αλλά και όλους όσους επιθυμούν, να έρθουν (ανεξαρτήτως επωνύμου πλέον) στο δεύτερο σκέλος της 23ης αιμοδοσίας που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 09 Φεβρουαρίου 2016 τις ίδιες ώρες (08:30-13:00) στο Κ.Υ. Παλαμά. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου