Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο της ΠΟΣΕΑ στην Αθήνα, παρουσία και του Σ.Ε.Α.Παλαμά.



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο (28 και 29/05) η ετήσια εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) στην αίθουσα ομιλιών του Υπουργείου Υγείας.


 


Το παρών έδωσαν αντιπρόσωποι από πολλούς συλλόγους-μέλη της ΠΟΣΕΑ αλλά και αρκετοί παρατηρητές. Επίσης παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι της Π.Ε.Ν.Ε.Α. (Πανελλήνια Επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών).Τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά αντιπροσώπευσε ο Γεν. Γραμματέας Βαγγέλης Τρουβάς...



Πρόεδρος της Συνέλευσης ανέλαβε ο κ. Ιωάννης Παπαχρόνης (πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ξάνθης) ο οποίος και συντόνισε άριστα τη συνέλευση ακολουθώντας τη θεματολογία που είχε οριστεί και μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.



Την έναρξη του Συνεδρίου έκανε ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ κ. Χρήστος Πρωτόπαπας ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό προς το σώμα και έκανε εκτενή αναφορά σε πολλά θέματα, ενημερώνοντας τη Γεν. Συνέλευση. Το συνέδριο ξεκίνησε τις εργασίες του στις 09:30 το πρωί του Σαββάτου και τις ολοκλήρωσε, με τις ομιλίες – προτάσεις των αντιπροσώπων στις 18:00 περίπου το απόγευμα.

Την Κυριακή 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία, από την οποία προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη τριετία.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αιμοδοσίας ( ΠΟΣΕΑ) για τη περίοδο 2016-2019 : 

1. Πρωτόπαπας Χρήστος ( Κόρινθος )
2. Παπαδογιώργος Κωνσταντίνος (Αθήνα)
3. Ζώτος Θεολόγος ( Κιλκίς )
4. Παπαγιάννη Σπυριδούλα (Αγρίνιο)
5. Ροδουσάκη Δέσποινα (Κρήτη )
6. Εξάρχου Αθηνά (Αθήνα )
7. Αδαμοπουλος Ανδρέας (Πάτρα)
8. Κοντακίδης Αναστάσιος (Αλεξανδρούπολη ) 

9. Κλούρα Ευαγγελία (Άρτα)

Στο νέο ανανεωμένο Δ.Σ ευχόμαστε δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά ωραίο έργο τους, ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε Εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

                                                    ΤΟ Δ.Σ. 
 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου