Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Οι αιμοδότες του Παλαμά δείχνουν το δρόμο...ρεκόρ προσέλευσης στην 26η εθελοντική αιμοδοσία!!!

Πολιτιστικό Κέντρο “Παναγιώτης Παλαμάς” 
 Αίθουσα Αποστόλη Παπαντίνα
     Παλαμάς 43200 -Τηλ. 6944585846
 Μέλος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ)                

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών του Παλαμά στη σημερινή δεύτερη μέρα (ολοκλήρωση) της 26ης εθελοντικής αιμοδοσίας.
Συγκεντρώθηκαν συνολικά 157 μονάδες αίματος. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 26/01/2017 έδωσαν αίμα 50 εθελοντές, ενώ σήμερα 09/02/2017 αιμοδότησαν 107!! συμπολίτες μας. Πρόκειται για ένα νέο ρεκόρ προσέλευσης, που δείχνει ότι ο κόσμος του Παλαμά ανταποκρίνεται ολοένα και περισσότερο στην προσπάθεια που κάνει ο Σ.Ε.Α.Π. να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει την ανθρωπιά που κρύβει ο καθένας μας μέσα του.
Ένα άλλο άκρως ενθαρρυντικό στοιχείο της σημερινής αιμοδοσίας ήταν οι πολλοί νέοι εθελοντές αιμοδότες που έδωσαν αίμα για πρώτη φορά ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σ.Ε.Α.Π.
- Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιμοδότες-μέλη που πρόσφεραν εθελοντικά το αίμα τους και σε αυτή την 26η αιμοδοσία .
- Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας, που ειδικά σήμερα υπερέβαλαν εαυτόν για να ανταποκριθούν στην μεγάλη προσέλευση των αιμοδοτών. 
* Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Π. θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το προσεχές Σάββατο 11/02/2017 και ώρα 19:30 στο CAFE ENVY στην κεντρική πλατεία του Παλαμά. Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι εθελοντές αιμοδότες που ξεπέρασαν τις 10 και 20 αιμοδοσίες.Επίσης θα δοθεί, στον τυχερό που θα βρεί το φλουρί, και ένα δώρο-έκπληξη!. Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.  
-Ο-                                                                  -Ο-
   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ                            ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΟΥΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου