Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά
Πολιτιστικό Κέντρο “Παναγιώτης Παλαμάς
Αίθουσα "Αποστόλη Παπαντίνα"
Παλαμάς 43200 -Τηλ.6944585846
Μέλος ΠΟΣΕΑ
Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 08 Ιανουαρίου 2017, και με δεδομένη την μεγαλύτερη ανάγκη για αίμα που υπάρχει την καλοκαιρινή περίοδο, καλούμε: 
  1. Όσους Παλαμιώτες διαμένουν σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη κ.α., μπορούν και θέλουν να δώσουν αίμα, να πάνε στο τμήμα αιμοδοσίας του πλησιέστερου Νοσοκομείου, έχοντας μαζί τους ταυτότητα και αριθμό ΑΜΚΑ. 
  2.  Στην καρτέλα που θα κληθούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, αντί για όνομα ασθενή γράφουν ότι επιθυμούν να αιμοδοτήσουν για τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά.
Παρακαλούμε όλους σας να το κοινοποιήσετε για να το διαβάσουν όλοι οι Παλαμιώτες φοιτητές και εργαζόμενοι  σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας Σ.Ε.Α. Παλαμά για πληροφορίες : 6944585846 (Αλ. Γκαζούνης-Πρόεδρος) και 6983511623 (Νικήτας Πετρόπουλος-Αντιπρόεδρος).
*Ο Αύγουστος είναι ίσως ο πιο δύσκολος μήνας για τις Αιμοδοσίες όλης της χώρας. Η έλλειψη Αίματος στα Νοσοκομεία είναι επικίνδυνη κατάσταση για όλους. Δώστε Αίμα τώρα που μπορείτε, όσοι είστε υγιείς....Σίγουρα κάποιος, κάπου το έχει απόλυτη ανάγκη!

Απο το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου