Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Αποφάσεις Δ.Σ. της 31/08/2017.

 Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά
Πολιτιστικό Κέντρο “Παναγιώτης Παλαμάς
Αίθουσα "Αποστόλη Παπαντίνα"
Παλαμάς 43200 -Τηλ.6944585846
Μέλος ΠΟΣΕΑ
Την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 και ώρα 20:30 έγινε συνεδρίαση του Δ.Σ. στα γραφεία του συλλόγου (Αίθουσα Αποστόλη Παπαντίνα) στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαμά, στην οποία συζητήθηκαν-αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα :

1. Να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την προετοιμασία της 29ης εθελοντικής αιμοδοσίας που θα οργανώσει ο Σ.Ε.Α.Π.
Σε συνεννόηση με τον Δ/ντη του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Αθανασίου ορίστηκαν οι ημέρες πραγματοποίησης αυτής, που θα είναι Πέμπτη 28/09/17 και Τρίτη 10/10/17, ώρες 08:30-13:00 στο Κέντρο Υγείας Παλαμά.

2. Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. η 29η εθελοντική αιμοδοσία θα είναι αφιερωμένη τιμητικά στη μνήμη του αιμοδότη και δότη μυελού των οστών Ευάγγελο Κατσιαούνο. Με την συγκατάθεση της οικογενειας, όσοι αιμοδότες επιθυμούν (και όποιος άλλος επιθυμεί), μπορούν τις παραπάνω ημερομηνίες να έρχονται στο Κ.Υ. Παλαμά και να προσφέρουν χρήματα ή τρόφιμα για την ενίσχυση της οικογένειας του Ευάγγελου Κατσιαούνου. 

3. Να προσκληθούν ιδιαίτερα σε αυτή την αιμοδοσία οι νέοι που αποφοίτησαν πρόσφατα απο το Λύκειο και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

4. Ανακοινώσαμε την δημιουργία Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών. Εκπρόσωποι αυτής μάλιστα παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την παραπάνω συνεδρίαση του Δ.Σ.

5. Παραλάβαμε τα ευρωπαϊκά διπλώματα Πρώτων Βοηθειών τα οποία θα παραδώσουμε σε όσους παρακολούθησαν το 14ωρο Βασικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ήταν το 3ο σεμινάριο που οργάνωσε ο Σ.Ε.Α. Παλαμά σε συνεργασία τον Τομέα Νοσηλευτικής του Ε.Ε.Σ. και πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2017.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

-Ο-                                                       -Ο-
        ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ                ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΟΥΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου