Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του Σ.Ε.Α. Παλαμά.

           Πολιτιστικό Κέντρο “Παναγιώτης Παλαμάς”
Αίθουσα "Αποστόλη Παπαντίνα"
Παλαμάς 43200 -Τηλ.6944585846
Μέλος Παν. Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ)


Ημέρα εθιμοτυπικών επισκέψεων ήταν η σημερινή (Πέμπτη 21/12/2017) για τον Σ.Ε.Α.Π.!

Μέσα στο κλίμα των ημερών, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αλέξανδρο Γκαζούνη, τον Γεν. Γραμματέα Ευάγγελο Τρουβά και τον Έφορο Στράτο Πέτρου, φορτωμένη με γλυκά επισκέφθηκε καταρχήν το Κέντρο Υγείας Παλαμά. Εκεί τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής κ.Ιωσήφ Χρούμπ αλλά και οι γιατροί με το νοσηλευτικό προσωπικό με τους οποίους ανταλάχθηκαν ευχές για τις Άγιες Μέρες που έρχονται.



Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου στο τμήμα Αιμοδοσίας τους υποδέχθηκε η ιατρός κ. Παπαδημητρίου (ο Διευθυντής κ. Αθανασίου συμμετείχε σε μια σύσκεψη εκείνη την ώρα). Συμβολικά και εκεί ο κ. Γκαζούνης προσέφερε γλυκά στο προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας, βγήκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και έγινε μια ολιγόλεπτη συζήτηση σχετικά με την επικείμενη έκτακτη αιμοδοσία της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου στο Κ.Υ. Παλαμά.


Αμφότερες οι παραπάνω επισκέψεις αποτελούν ένα ακόμη δείγμα της αγαστής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των μελών του Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Π. και των ανθρώπων (ιατρών και νοσηλευτών) τόσο του Κ.Υ. Παλαμά όσο και του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου