Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Ο Σ.Ε.Α. Παλαμά στηρίζει την ενεργοποίηση τράπεζας αίματος Προαστίου.



Μια αξιέπαινη προσπάθεια ξεκίνησαν χθες (Πέμπτη 22/03/2018) οι άνθρωποι του Προαστίου όσον αφορά τη δημιουργία τράπεζας αίματος. Η προσπάθεια αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών. Σε αυτή την πρώτη εξόρμηση το παρών έδωσε και το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α. Παλαμά, με εκπροσώπους την ταμία Ευαγγελία Ράγια και τον Γεν. Γραμματέα Ευάγγελο Τρουβά, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του κ. Απόστολου Μοσχόπουλου (Αντιδήμαρχου Παλαμά). 
Οι πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση :

" Άκρως ενθαρρυντική ήταν η πρώτη προσπάθεια εθελοντικής αιμοδοσίας που έγινε στο Προάστιο την Πέμπτη 22 Μαρτίου. Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, σε μια μέρα μάλιστα που πολλοί ήταν απασχολημένοι και δεν μπόρεσαν λόγω έναρξης της καλλιεργητικής περιόδου να προσέλθουν. Η Αντιδημαρχία Δ.Ε. Σελλάνων, η Τ.Κ. Προαστίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προαστίου και ο Α.Ο. Σελλάνων ως πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας ευχαριστούν θερμά όλους όσοι έσπευσαν να προσφέρουν «ζωή», το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά για τις πολύτιμες συμβουλές τους καθώς και το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας για την πολύτιμη αρωγή τους και ιδιαίτερα τους κ. Αθανασίου Δ/ντη αιμοδοσίας, κα. Παπαδημητρίου, κα. Τσαρούχα και κα. Βουλγαράκη. Ευελπιστούμε για ανάλογη και ακόμα καλύτερη συνέχεια."


Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά συγχαίρει τούς αιμοδότες του Προαστίου και τον ιδιαίτερα τον Αποστόλη Μοσχόπουλο , για την ενεργοποίηση της τράπεζας αίματος στο Δ.Δ. Σελλάνων. Μια ολιγοήμερη προσπάθεια που έφερε τις πρώτες 18 μονάδες αίματος. Η αρχή έγινε και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Εμείς στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες και ευχόμαστε να βρεθούν και άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα στο Νομό Καρδίτσας που δεν έχουν οργανωμένη αιμοδοσία,να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Προαστίου. Το πρόβλημα της έλλειψης αίματος θα λυθεί μόνο μέσα από οργανωμένες αιμοληψίες. Εμείς σαν Σ.Ε.Α.Π. συγκεντρώνουμε αίμα και καλύπτουμε όλα τα περιστατικά του Παλαμά και στηρίζουμε τη λειτουργία του Νοσοκομείου Καρδίτσας -ειδικά τώρα με το πρόβλημα που υπάρχει με το κρούσμα ελονοσίας- ώστε να μη μείνει κανένα περιστατικό ακάλυπτο. Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε δίπλα μας τον Δ/ντή της αιμοδοσίας του Ν. Καρδίτσας κ. Κ. Αθανασίου και το προσωπικό του τμήματος με τους οποίους έχουμε άριστη συνεργασία. Συγχαρητήρια λοιπόν και καλή συνέχεια .

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

  -Ο-                                                           -Ο-
              ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ                   ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΟΥΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου