Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ιδιαίτερα επιτυχής και η 33η αιμοδοσία - Αφιερωμένη στη Βασιλική Σφήκα!

Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ – Παλαμάς 43200

Πολ. Κέντρο “Παναγιώτης Παλαμάς”

 Αίθουσα "Αποστόλη Παπαντίνα"


                                                                    Τηλ. 6944585846        
     Άλλη μια αιμοδοσία -η 33η- ολοκληρώθηκε σήμερα (Πέμπτη 07/06/2018) στο Κ.Υ. Παλαμά, με τους αιμοδότες να δίνουν για μια ακόμη φορά δυναμικό παρών και να δείχνουν έμπρακτα αλληλεγγύη και αγάπη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αίματος.

    Συγκεντρώθηκαν 46 φιάλες αίματος και σε συνδυασμό με την προηγούμενη φάση της 33ης αιμοδοσίας (27/05/2018) που συγκεντρώθηκαν 50 φιάλες, το σύνολο είναι 96 φιάλες. Αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός, καθώς να μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για πολύ δύσκολη περίοδο για όλο τον αγροτικό κόσμο, που βρίσκεται στα χωράφια του για εργασίες.
     
    Είναι γεγονός πλέον ότι κάθε αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σ.Ε.Α.Π. συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό μονάδων αίματος,  ανεξαρτήτως εποχής. Ειδικά τώρα που μπαίνουμε στην περίοδο του καλοκαιριού, που οι ανάγκες για αίμα είναι μεγαλύτερες, αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. 

       Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά ευχαριστεί θερμά όλους τους αιμοδότες-μέλη του που πρόσφεραν εθελοντικά το αίμα τους και σε αυτή την 33η αιμοδοσία.

      Επίσης ευχαριστούμε πολύ την ιατρό κ. Ευαγγελία Παπαδημητρίου και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και σήμερα, όπως σχεδόν σε κάθε αιμοδοσία μας, το παρών έδωσε και ο Διευθυντής
του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνος Αθανασίου.


 * Η σημερινή αιμοδοσία ήταν αφιερωμένη στην μνήμη της Βασιλικής Σφήκα. Προϊσταμένης του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας, που έφυγε ξαφνικά και άδικα από κοντά μας πριν μερικές ημέρες.

                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                                      -Ο-                                                      -Ο-
                                ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ                ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΟΥΒΑΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου