Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Ο Σ.Ε.Α.Π. στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια δημιουργίας τράπεζας αίματος στο Προάστιο.



Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ – Παλαμάς 43200
Πολ. Κέντρο “Παναγιώτης Παλαμάς”
Αίθουσα "Αποστόλη Παπαντίνα"
email: aimodotespalama@gmail.com
Τηλ. 6944585846

     Στο Προάστιο βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά ανταποκρινόμενα στην πρόσκληση του αντιδημάρχου Παλαμά κ. Αποστόλη Μοσχόπουλου.



     Η πρόσκληση αφορούσε στην ενημέρωση των ανθρώπων του Προαστίου από το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Π. σε θέματα που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία του Παλαμιώτικου συλλόγου, καθώς έχει καταφέρει -με τη στήριξη και την εθελοντική προσφορά των κατοίκων του Παλαμά-  να έχει μια διάρκεια ζωής δέκα (10) χρόνων!.



     Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα σε ταβέρνα του Προαστίου και το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά εκπροσώπησαν οι : Αλέξανδρος Γκαζούνης (πρόεδρος), Ευάγγελος Τρουβάς (γενικός γραμματέας), Στράτος Πέτρου (έφορος αίματος) και Σπύρος Τζιβένης (μέλος).



     Από την πλευρά του Προαστίου παραβρέθηκαν οι : Τυροδήμος  Αθανάσιος (πρόεδρος Τ.Κ. Προαστίου), Ασημιανάκης Μανώλης (πρόεδρος Φ.Λ.Ε.Σ. Προαστίου), Παππάς Βάιος (μέλος Φ.Ε.Λ.Σ.Π), Βαϊόπουλος Γεώργιος (πρόεδρος αγροτικού συλλόγου ), Κουβαρά φωτεινή (νοσηλεύτρια Γ.Ν. Καρδίτσας), Τσαπουρνή Ευαγγελία (νοσηλεύτρια βοήθεια στο σπίτι Δ.Δ. Σελλάνων), Τασιόπουλος Κωνσταντίνος,Τσαπουρνής Κωστας, Καμινιώτης Απόστολος και Αποστόλης Μοσχόπουλος (αντιδήμαρχος Παλαμά).



     Την αρχή στην κουβέντα έκανε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Π. κ. Αλέξανδρος Γκαζούνης αναφερόμενος περιληπτικά στην οργάνωση, τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου του Παλαμά. Εισήγηση που άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον όλοι οι παρευρισκόμενοι και ακολούθησε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης από την οποία στο τέλος προέκυψαν πολλά θετικά συμπεράσματα.



     Ο Σ.Ε.Α.Π. είναι δίπλα στην αξιέπαινη πρωτοβουλία των ανθρώπων του Προαστίου για δημιουργία τράπεζας αίματος και τους στηρίζει έμπρακτα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο μόνο με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες θα μπορέσει η χώρα μας να έχει αυτάρκεια σε αίμα και να αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε περιστατικό προκύπτει.


ΓΙΑ ΤΟ
Δ.Σ.  Σ.Ε.Α.Π.
-Ο-                                                          -Ο-
          ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                       ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ                      ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΟΥΒΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου