Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Κοπή πίτας και βράβευση εθελοντών αιμοδοτών και πρώην μελών ΔΣ από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά

  

 Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε, γι’ ακόμη μια φορά, η εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ", για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 19 Ιανουαρίου 2019, στο cafe ΚΑΡΜΑ στην κεντρική πλατεία του Παλαμά, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου, εκπροσώπων φορέων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.

  Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε με το χαιρετισμό του μέλους του Δ.Σ κ. Αναστάσιου Τσίρα προς τους φορείς και όλους τους παρευρισκόμενους, ο οποίος έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων του συλλόγου κατά το 2018, τονίζοντας ότι κορυφαία για όλους μας κοινωνική προσφορά αποτελεί αναμφισβήτητα η Εθελοντική Αιμοδοσία. Πέραν των ευχών για υγεία, αγάπη και ευτυχία επικεντρώθηκε στο πλούσιο έργο που παρήγαγε ο Σύλλογος την περασμένη χρονιά, αλλά και τα τελευταία χρόνια από τη σύστασή του έως και σήμερα, μη παραλείποντας να δεσμευτεί ότι θα συνεχιστεί. Μίλησε για τη δύναμη που λαμβάνει η διοίκηση και τα μέλη του από το αγκάλιασμα του κόσμου και την απήχηση που βρίσκει χρόνια τώρα το πολύπλευρο έργο που αναπτύσσεται. Ο κ. Τσίρας στάθηκε στις δράσεις που θα αναπτυχθούν τη φετινή χρονιά και θα συμβάλουν στην ανάδειξη θεμάτων αλλά και του κοινωνικού προσώπου του Συλλόγου. Τέλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους εκείνους που συμμετέχουν ενεργά στις αιμοδοσίες που διοργανώνει ο Σύλλογος και έχουν δημιουργήσει τέτοια δυναμική (τράπεζα αίματος) ώστε να εξυπηρετείτε άμεσα οποιοδήποτε περιστατικό προκύψει.

   Ακολούθησε η ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πάτερ Κωνσταντίνο Γιολδάση (που είναι και ο ίδιος εθελοντής αιμοδότης και μέλος του συλλόγου). Με το μοίρασμα των κομματιών της πίτας αναδείχθηκε και ο τυχερός της βραδιάς, ο κ. Άγγελος Στυλόπουλος, ο οποίος έτυχε το φλουρί κερδίζοντας ένα ποδήλατο, προσφορά του Συλλόγου.

  Το πρόγραμμα της εκδήλωσης συνεχίστηκε με την -καθιερωμένη πλέον- απονομή πλακετών και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όσους εθελοντές αιμοδότες συμπλήρωσαν 10 και 20 αιμοδοσίες σαν μέλη του Σ.Ε.Α.Π. Φέτος, με απόφαση του Δ.Σ., βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα όσοι διετέλεσαν μέλη σε προηγούμενα Δ.Σ. και οι οποίοι έχουν συντελέσει ώστε να έχει ο σύλλογος τη δυναμική που έχει σήμερα. Όλους τους παραπάνω αξίζει να τους μνημονεύσουμε :

ΜΕΛΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΣ
Α/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
1
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΓΟΡΙΤΣΑ
2
ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
3
ΖΑΓΑΝΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
4
ΖΗΤΟΥΝΗΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ
5
ΘΩΜΑΣ
ΒΑΙΟΣ
6
ΝΑΣΙΟΥΛΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
7
ΝΑΣΙΟΥΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
8
ΠΑΠΑΝΤΙΝΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
9
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ
10
ΤΣΑΤΣΑΡΕΛΗ
ΙΩΑΝΝΑ
11
ΨΩΜΑΣ
ΑΔΑΜΟΣ

ΔΕΚΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ
Α/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
1
ΑΡΜΥΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2
ΑΡΜΥΡΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
3
ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ
4
ΕΦΡΕΜΙΔΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ
5
ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
6
ΚΑΤΡΑΝΑΡΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
7
ΛΙΑΜΠΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
8
ΜΑΝΤΕΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
9
ΝΤΑΝΤΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
10
ΝΤΟΥΛΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ
11
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
12
ΣΧΟΙΝΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ
13
ΤΣΑΓΓΑΛΑΣ
ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ
14
ΤΣΑΤΣΑΡΕΛΗ
ΙΩΑΝΝΑ
15
ΤΣΟΥΠΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
16
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΜΙΧΑΗΛ
17
ΤΣΙΑΠΟΥΛΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΙΚΟΣΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ
A/A
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ

1
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2
ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
ΦΩΤΙΟΣ

3
ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4
ΖΑΓΑΝΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ

5
ΚΑΡΑΓΙΩΤΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ

6
ΜΟΥΤΣΑΝΑΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ

7
ΜΠΑΚΡΑΤΣΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ

8
ΜΠΑΜΠΟΣ
ΝΙΚΗΣΤΡΑΤΟΣ

9
ΜΠΕΝΕΚΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ

10
ΠΑΠΑΒΑΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

11
ΠΑΠΑΣΙΚΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

12
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

13
ΡΑΓΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

14
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ

15
ΤΣΕΡΓΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ


            Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο  Δήμαρχος Παλαμά κ. Γεώργιος Σακελλαρίου, ο Διευθυντής του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Αθανασίου Κων/νος συνοδευόμενος από προσωπικό του τμήματος και την ιατρό Κα Ευαγγελία Παπαδημητρίου, ο πρώην Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παλαμά κ. Χρούμπ Ιωσήφ, ο Αντιδήμαρχος Παλαμά κ. Ιάσων Τσιρώνης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Παλαμά κ. Βάιος Μπακαβέλος κ.α. Επίσης παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Παλαμά.

            Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές, τους φορείς της Εκκλησίας και του Δήμου, καθώς και τους έγκριτους επιστήμονες και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης  
Σας καλούμε να δώσουμε βροντερό παρών στην επόμενη (36η) αιμοδοσία την Πέμπτη 24/01 και την Πέμπτη 07/02 στο Κ.Υ. Παλαμά.
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία.


Για το Δ.Σ.
-Ο-                                                     -Ο-
        ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αλέξανδρος Γκαζούνης                       Ευάγγελος Τρουβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου