Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πίτας για το 2020!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά.

Η προσέλευση των μελών και φίλων του συλλόγου ξεπέρασε κάθε προσδοκία με το cafe KARMA να είναι γεμάτο.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξανδρος Γκαζούνης και ακολούθησαν :
  • Η ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πάτερ Κωνσταντίνο Γιολδάση (που είναι και ο ίδιος εθελοντής αιμοδότης και μέλος του συλλόγου)
  • Απονομή αναμνηστικών πλακετών και διπλωμάτων σε εθελοντές αιμοδότες που ξεπέρασαν τις 10, 20 & 30 εθελοντικές αιμοδοσίες στο σύλλογο.

10 Αιμοδοσίες
20 Αιμοδοσίες
30 Αιμοδοσίες
  • Δόθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής σε αιμοδότες που παρακολούθησαν το 4ο σεμινάριο Α' Βοηθειών που διοργάνωσε ο Σύλλογος σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρο.
  • Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Δντής του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Κων/νος Αθανασίου, στον οποίο έτυχε το φλουρί της πίτας!
  • Η βραδιά συνεχίστηκε με πολλή διασκέδαση με τη μουσική και τα τραγούδια του Μάκη Αζαριάδη!
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : πλήθος μελών και φίλων του Σ.Ε.Α. Παλαμά, ο Διευθυντής του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Αθανασίου Κων/νος συνοδευόμενος απο την ιατρό κ. Ευαγγελία Παπαδημητρίου και νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος, οι αντιδήμαρχοι κ. Ράνια Φούντα και κ. Κων/νος Νασιούλης, ο πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Βάιος Μπακαβέλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Τσιαδήμος, κ. Φωτεινή Καραϊσκου, κ. Πατσιαλής Βασίλειος. Επίσης παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποί αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.



Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τους φίλους και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά και τους περιμένει στην επόμενη τακτική εθελοντική αιμοδοσία (41η) που θα γίνει στις 28 Ιανουαρίου και 11 Φεβρουαρίου 2020.
Για το Δ.Σ.
 -Ο-                                      -Ο-
         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αλέξανδρος Γκαζούνης         Ευάγγελος Τρουβάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου