Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Απόλυτα επιτυχής και η 49η αιμοδοσία!


Άλλη μια αιμοδοσία απόλυτα επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία -την 49η- πραγματοποίησε το διήμερο 30/09-19/10 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά.

Συγκεντρώθηκαν συνολικά και τις δύο ημέρες 121 μονάδες αίματος.
Άξιοι συγχαρητηρίων πραγματικά οι εθελοντές αιμοδότες του Παλαμά, που κάθε φορά μας ξαφνιάζουν ευχάριστα με την έμπρακτη συμμετοχή τους σε κάθε αιμοδοσία.

 Στις κρίσιμες συνθήκες που ζούμε η αξία του ανθρωπισμού μέσα από την ύψιστη προσφορά αίματος αποδεικνύει ότι η κοινωνική αλληλεγγύη σηματοδοτεί το μέλλον και την προοπτική μας. Υποχρέωση και προτεραιότητα όλων μας πρέπει να είναι η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοληψία ώστε να δώσουμε με τις πράξεις μας αυτές διαφορετικό νόημα στην καθημερινότητά μας πέρα από τον αγώνα για την επιβίωση.

Αξίζει και με το παραπάνω να αναφερθούμε στη πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν τα μέλη της επιτροπής νέων αιμοδοτών Κατερίνα Θεοχάρη και τον Θάνος Κατής στην ομαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά ευχαριστεί θερμά όλους τους αιμοδότες-μέλη του που πρόσφεραν εθελοντικά το αίμα τους και σε αυτή την έκτακτη αιμοδοσία. Ευχαριστούμε πολύ την ιατρό κ. Ευαγγελία Παπαδημητρίου και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας για το ζήλο που δείχνουν σε κάθε αιμοδοσία μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου