Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 13η Αιμοδοσία στο Κ.Υ. Παλαμά

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 13η Εθελοντική Αιμοδοσία που έγινε σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2013 στο Κ.Υ. Παλαμά , την οποία οργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας και το Κέντρο Υγείας Παλαμά.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν για μια ακόμη φορά εντυπωσιακή. Η ορθολογική και χωρίς διακρίσεις και σκοπιμότητες διαχείριση του αίματος θεμελίωσε μια σχέση εμπιστοσύνης στα τέσσερα  χρόνια λειτουργίας του συλλόγου.Έγινε ρεκόρ φιαλών καθώς συγκεντρώθηκαν 110 μονάδες αίματος και το ακόμα θετικότερο ήταν οτι υπήρξε προσέλευση και νέων αιμοδοτών.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα ευχαριστεί τους αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και αγκάλιασαν για άλλη μια φορά την προσπάθεια του Συλλόγου. Είναι υπόθεση όλων των κατοίκων να μη βρεθεί ποτέ ξανά κανένας συντοπίτης μας σε δύσκολη θέση να ψάχνει για αίμα όταν χρειαστεί. Η θετική ανταπόκριση του κόσμου ενισχύει την πράξη της αιμοδοσίας, μια πράξη αγάπης και προσφοράς χωρίς σκοπιμότητα, με μοναδικό αντάλλαγμα την ικανοποίηση ότι μπορεί ο καθένας να χαρίζει συμπαράσταση και αισιοδοξία στον συνάνθρωπο. Αυτή η ανταπόκριση φορτώνει με ευθύνες το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου που συνεχίζει την προσπάθεια με περισσότερη διάθεση, ευθύνη, σοβαρότητα και συνέπεια, για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες.

Ο Σύλλογος προσπαθεί να είναι στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας που έχει ανάγκη. 


Είναι ζήτημα ζωής, είναι ζήτημα τιμής.Προσφέρεις ζωή δίνοντας αίμα.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου