Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Οι Αιμοδότες Παλαμά κοντά και στον Θεσσαλικό Γοργοβιτών.

Στο γήπεδο του Θεσσαλικού Γοργοβιτών  βρέθηκε χθες το μεσημέρι (σ.σ. Σάββατο 04/04/15) αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά  λίγο πριν την αναχώρηση από το γήπεδο των Γοργοβιτών της αποστολής για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μαγούλα.

Η αντιπροσωπεία μοίρασε μπλουζάκια με το σήμα της ομάδας μπροστά και το λογότυπο των αιμοδοτών πίσω και ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και το Δ.Σ. της ομάδας για την ιδιαίτερη σημασία που έχει η εθελοντική αιμοδοσία και τους κάλεσε να παραβρεθούν στην 21η έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει την Μεγάλη Τρίτη 07 Απριλίου 2015 στο Κ.Υ. Παλαμά απο τις 08:30 έως και τις 13:30.
 

Αναλυτικά η ομιλία προς τα μέλη του Θεσσαλικού :

" Με απόφαση του Δ.Σ. σας προσφέρουμε αυτά τα μπλουζάκια με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε όλους σας -παικτες,προπονητές, διοίκηση και φιλάθλους- όσον αφορά τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Καλούμε στο Κ.Υ. Παλαμά την Μεγάλη Τρίτη όποιον απο σας θέλει και μπορεί να συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία και να γίνει μέλος του συλλόγου μας.
Τέλος ευχόμαστε στην ομάδα του Θεσσαλικού Γοργοβιτών να εκπληρώσει το στόχο της ανόδου στην Β' ερασιτεχνική της ΕΠΣΚ την οποία πιστεύουμε ότι θα επιτύχετε".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου