Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Μεγάλη προσέλευση και στην 23η εθελοντική αιμοδοσία.

  
Πολιτιστικό Κέντρο “Παναγιώτης Παλαμάς”
Παλαμάς 43200 -Τηλ. 6944585846
Μέλος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ)

   Ολοκληρώθηκε χθες Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 η 23η εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε ο Σ.Ε.Α.Π με την αρωγή του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας. Η  διήμερη εθελοντική αιμοδοσία (26/01 & 09/02), που έγινε στο Κ.Υ. Παλαμά, προσέλκυσε για ακόμη μια φορά πολλούς εθελοντές αιμοδότες...

  Συγκεντρώθηκαν 142 μονάδες αίματος συνολικά. Συγκεκριμένα την Τρίτη 26/01 έδωσαν αίμα 56 συμπολίτες μας, ενώ χθες 86. Η προσέλευση των αιμοδοτών του Παλαμά και των περιχώρων κρίνεται ιδιαιτέρως ικανοποιητική, με δεδομένα τις κινητοποιήσεις των αγροτών (και όχι μόνο) και την έξαρση των ιώσεων. 

  Το γεγονός ότι πλέον κάθε αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σ.Ε.Α.Π. ξεπερνά κατά πολύ τις 100 φιάλες αίματος, δείχνει ότι ο εθελοντισμός (τουλάχιστον όσον αφορά την αιμοδοσία) έχει μπει για τα καλά στη ζωή των κατοίκων του Παλαμά. 

  Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά ευχαριστεί θερμά όλους τους αιμοδότες-μέλη του που πρόσφεραν εθελοντικά το αίμα τους και σε αυτή την 23η αιμοδοσία.  

** Για μια ακόμη αιμοδοσία έδωσε το παρών ο ιερέας Ευάγγελος Στουρνάρας προσφέροντας στους αιμοδότες διάφορα εδέσματα, δείχνοντας παράλληλα την στήριξη της τοπικής Εκκλησίας στο ιερό έργο που επιτελεί ο Σ.Ε.Α.Π.  
                                         
                                       ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                                     -Ο-                                                                              -Ο-
                             ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ                                              ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΟΥΒΑΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου