Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ακρως επιτυχημένη η 2η ημέρα της 25ης αιμοδοσίας.

           

          Πολιτιστικό Κέντρο “Παναγιώτης Παλαμάς”
Αίθουσα "Αποστόλη Παπαντίνα"
Παλαμάς 43200 -Τηλ.6944585846
Μέλος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ)

  Ολοκληρώθηκε προχθές Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 η 25η εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε ο Σ.Ε.Α.Π με την αρωγή του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας. Η  διήμερη εθελοντική αιμοδοσία (27/09 & 11/10), που έγινε στο Κ.Υ. Παλαμά, προσέλκυσε για ακόμη μια φορά πολλούς εθελοντές αιμοδότες.

Συγκεντρώθηκαν συνολικά 125 μονάδες αίματος. Συγκεκριμένα την Τρίτη 27/09 έδωσαν αίμα 52 εθελοντές, ενώ προχθές (11/10) αιμοδότησαν 73 συμπολίτες μας

Οι αιμοδότες του Παλαμά και των περιχώρων έδειξαν για μια ακόμη φορά το εθελοντικό τους πρόσωπο - προσφέροντας ουσιαστικά λίγα λεπτά απο το χρόνο τους τα οποία μπορεί να σώσουν μια ζωή- συγκεντρώνοντας τον παραπάνω αριθμό μονάδων αίματος, που είναι κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικός.

  • Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά ευχαριστεί θερμά όλους τους αιμοδότες-μέλη του που πρόσφεραν εθελοντικά το αίμα τους και σε αυτή την 25η αιμοδοσία.
  • Επίσης θέλει να ευχαριστήσει ακόμη μια φορά τον Πατέρα Ευάγγελο Στουρνάρα, ιερέα στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά, για την ευγενική του χειρονομία να στείλει διάφορα εδέσματα τα οποία μοιράζονταν στους αιμοδότες με το πέρας της αιμοδοσίας τους.
  • Τέλος ευχαριστούμε πολύ τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας, καθώς και το προσωπικό του Κ.Υ. Παλαμά, για την άριστη συνεργασία τους. 
                                                                     

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                    -Ο-                                                       -Ο-

              ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

       ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ               ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΟΥΒΑΣ

 















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου