Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πίτας και βραβεύσεις για τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά.

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ", για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου 2017, στο cafe ENVY στην κεντρική πλατεία του Παλαμά, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου, εκπροσώπων φορέων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε εδώ. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε με το χαιρετισμό του προέδρου του Δ.Σ. Σ.Ε.Α.Π. Κου Αλέξανδρου Γκαζούνη προς τους φορείς και όλους τους παρευρισκόμενους,
ο οποίος έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων του συλλόγου κατά το 2016 τονίζοντας ότι κορυφαία για όλους μας κοινωνική προσφορά αποτελεί αναμφισβήτητα η Εθελοντική Αιμοδοσία. Πέραν των ευχών για υγεία, αγάπη και ευτυχία επικεντρώθηκε στο πλούσιο έργο που παρήγαγε ο Σύλλογος την περασμένη χρονιά, αλλά και τα τελευταία χρόνια από τη σύστασή του έως και σήμερα, μη παραλείποντας να δεσμευτεί ότι θα συνεχιστεί. Μίλησε για τη δύναμη που λαμβάνει η διοίκηση και τα μέλη του από το αγκάλιασμα του κόσμου και την απήχηση που βρίσκει χρόνια τώρα το πολύπλευρο έργο που αναπτύσσεται. Ο Κος Γκαζούνης στάθηκε στις δράσεις που θα αναπτυχθούν τη φετινή χρονιά και θα συμβάλουν στην ανάδειξη θεμάτων αλλά και του κοινωνικού προσώπου του Συλλόγου. Τέλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους εκείνους που συμμετέχουν ενεργά στις αιμοδοσίες που διοργανώνει ο Σύλλογος και έχουν δημιουργήσει τέτοια δυναμική (τράπεζα αίματος) ώστε να εξυπηρετείτε άμεσα οποιοδήποτε περιστατικό προκύψει.

Ακολούθησε η ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πάτερ Κωνσταντίνο Γιολδάση (που είναι και ο ίδιος εθελοντής αιμοδότης και μέλος του συλλόγου). Με το μοίρασμα των κομματιών της πίτας αναδείχθηκε και η τυχερή της βραδιάς, η κα Γιώτα Φιρφιρή, η οποία έτυχε το φλουρί κερδίζοντας ένα αρνί -προσφορά του Συλλόγου- .

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έκλεισε με την -καθιερωμένη πλέον- απονομή πλακετών και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όσους εθελοντές αιμοδότες συμπλήρωσαν 10 και 20 αιμοδοσίες σαν μέλη του Σ.Ε.Α.Π. τους οποίους αξίζει να μνημονεύσουμε και μπορείτε να τους δείτε παρακάτω:

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Διευθυντής του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας Κος Αθανασίου Κων/νος συνοδευόμενος από προσωπικό του τμήματος και την ιατρό Κα Ευαγγελία Παπαδημητρίου, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παλαμά Κος Χρούμπ Ιωσήφ, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Παλαμά Κος Βάιος Μπακαβέλος, ο υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Καρδίτσας Ορέστης Ψαχούλας  κ.α. Επίσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Παλαμά.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές, τους φορείς της εκκλησίας και του Δήμου, καθώς και τους έγκριτους επιστήμονες και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
* Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Π. ευχαριστεί τον Κο Χρυσόστομο Λούτσο και το κατάστημα ΔΩΡΟΠΡΟΒΟΛΗ στην Καρδίτσα, για την δωρεά του πανό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου