Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

EΠITPOΠH NEΩN ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ AIMOΔOTΩN ΠAΛAMA!

Σε όλες τις δράσεις του το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά τονίζει ότι το μέλλον της αιμοδοσίας και του εθελοντισμού γενικότερα είναι η νεολαία. Στόχος μας είναι η εθελοντική αιμοδοσία του Παλαμά να περάσει στα χέρια των νέων γιατί πιστεύουμε ότι οι νέοι αποτελούν το μέλλον του εθελοντισμού..

Ο εθελοντισμός είναι μια μορφή δράσης που από μόνη της αποτελεί έκφραση ανιδιοτέλειας κι ευαισθησίας για τα κοινά. Ιδιαίτερα στην εποχή της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που βιώνουμε, είναι αναγκαίο να δημιουργηθεί ένας πόλος αντίθετος της κερδοσκοπίας των καιρών, να πραγματωθεί η κοινωνική αλληλεγγύη επί της ουσίας και οι νέοι να αποτελούν τα πρότυπα όλων ως μελλοντική γενιά. Καμιά φορά άλλωστε, το να προσφέρει κανείς κάτι μπορεί να αποδειχτεί πιο ικανοποιητικό για τον ίδιο σε σχέση με το να λαμβάνει κάτι...Πόσο μάλλον το να σώσεις μια ζωή αφιερώνοντας 10' από το χρόνο σου!

Σκεπτόμενοι λοιπόν όλα τα παραπάνω -και με την συγκατάθεση φυσικά των παιδιών- αποφασίσαμε τη δημιουργία Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά αποτελούμενη από τους :

ΠAΠANTINA KΩN/NO, TΣIPΩNH IΩANNH, ΞANΘH IΩANNH, TΣIΓAPΔA NATAΛIA, MΠAKAΛAKO ΘANAΣH και PAΓIA ΔHMHTPH.

Οι παραπάνω είναι όλοι τους νέα παιδιά, φοιτητές οι οποίοι θα συμμετέχουν στις δράσεις του Σ.Ε.Α.Π. και θα έχουν άμεση επαφή με τη νεολαία του Παλαμά.

Για το Δ.Σ.
                                              -Ο-                                                                 -Ο-
                                       Πρόεδρος                                                 Γεν. Γραμματέας
 
                              Αλέξανδρος Γκαζούνης                               Ευάγγελος Τρουβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου