Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Επιτυχής η 29η αιμοδοσία...Αφιερωμένη στον Ευάγγελο Κατσιαούνο.

Πολιτιστικό Κέντρο “Παναγιώτης Παλαμάς”
Αίθουσα "Αποστόλη Παπαντίνα"
Παλαμάς 43200 -Τηλ.6944585846
Μέλος ΠΟΣΕΑ
         Άλλη μια αιμοδοσία -η 29η- ολοκληρώθηκε την περασμένη Τρίτη 10/10/2017 στο Κ.Υ. Παλαμά, με τους αιμοδότες του Παλαμά να δίνουν για μια ακόμη φορά δυναμικό παρών και να δείχνουν έμπρακτα αλληλεγγύη και αγάπη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αίματος.

   Η 29η εθελοντική αιμοδοσία είχε μια σημαντική ιδιαιτερότητα...Ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Ευάγγελου Κατσιαούνου.
     Ο Βαγγέλης υπήρξε πρότυπο εθελοντισμού. Αιμοδότης με τις περισσότερες αιμοδοσίες (23! στο σύλλογό μας) και δότης μυελού των οστών. Δυστυχώς όμως έφυγε πολύ πρόωρα και άδικα. Και στις δύο ημέρες που πραγματοποιήθηκε η παραπάνω αιμοδοσία, με πρωτοβουλία του Σ.Ε.Α. Παλαμά -και με τη σύμφωνη γνώμη της οικογενείας- συγκεντρώθηκαν χρήματα και τρόφιμα, προσφορά των αιμοδοτών, τα οποία παραδόθηκαν στη σύζυγο του εκλιπόντα.
                       
      
   Συγκεντρώθηκαν 66 φιάλες αίματος και σε συνδυασμό με την προηγούμενη φάση της 29ης αιμοδοσίας που συγκεντρώθηκαν 55 φιάλες, το σύνολο είναι 121 φιάλες αίματος. Στις κρίσιμες συνθήκες που ζούμε η αξία του ανθρωπισμού μέσα από την ύψιστη προσφορά αίματος αποδεικνύει ότι η κοινωνική αλληλεγγύη σηματοδοτεί το μέλλον και την προοπτική μας. Υποχρέωση και προτεραιότητα όλων μας πρέπει να είναι η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοληψία ώστε να δώσουμε με τις πράξεις μας αυτές διαφορετικό νόημα στην καθημερινότητά μας πέρα από τον αγώνα για την επιβίωση.
                          
      
     Η δράση του συλλόγου μας έχει μπει και ωριμάσει στη συνείδηση του κάθε Παλαμιώτη. Προσπαθούμε να "περάσουμε" την έννοια του εθελοντισμού σε όλους τους συμπολίτες μας, προσελκύοντας κάθε φορά και νέους αιμοδότες. Συνεχίζουμε ήρεμα και χωρίς υπερβολές τις δράσεις μας για την επιτυχία του έργου που έχουμε αναλάβει.

    Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά ευχαριστεί θερμά όλους τους αιμοδότες-μέλη του που πρόσφεραν εθελοντικά το αίμα τους και σε αυτή την 29η αιμοδοσία. Ευχαριστούμε πολύ την ιατρό κ. Ευαγγελία Παπαδημητρίου και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας για το ζήλο που δείχνουν σε κάθε αιμοδοσία μας. Το παρών στη αιμοδοσία της Τρίτης έδωσε και ο διευθυντής του παραπάνω τμήματος κ. Κων/νος Αθανασίου, του οποίου η συνεργασία και η συμπαράσταση σε όλες τις δράσεις του Σ.Ε.Α.Π είναι αμέριστη.

* Ευχαριστούμε την εταιρία εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη» για την προσφορά πενήντα (50) μπλουζών προς το σύλλογό μας, τα οποία και θα διαθέσουμε στους εθελοντές αιμοδότες μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
-Ο-                                                     -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                       ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ                  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΟΥΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου