Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

«Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν»...Εθιμοτυπικές επισκέψεις Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Π.

       Όταν σε όλη την Ελλάδα ψάχνουν να βρούν αίμα, εμείς στον Παλαμά έχουμε λύσει το πρόβλημα, χάρη στον εθελοντισμό και την ευαισθησία των εθελοντών αιμοδοτών του Παλαμά, με την αθρόα προσέλευση τους σε κάθε αιμοδοσία -έκτακτη και προγραμματισμένη-.

      Δεν περιμένουμε να γίνει το κακό και μετά να τρέχουμε για αίμα (όπως έγινε το καλοκαίρι στην καταστροφική πυρκαγιά της Αθήνας). Εμείς τρέχουμε, ενημερώνουμε τους αιμοδότες και κυρίως τη νεολαία, ετοιμάζοντας έτσι τη νέα γενιά αιμοδοτών.

     Μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για την σύσταση και τη δράση της Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά, που στηρίζει και με το παραπάνω τη δουλειά του Δ.Σ. του συλλόγου.

      Καλούμε τους φοιτητές, τους νέους της περιοχής μας και όσους δεν αιμοδότησαν στις προηγούμενες αιμοδοσίες, να προσέλθουν την προσεχή Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018, στο Κέντρο Υγείας Παλαμά από τις 8πμ έως και την 1μμ. και να αφιερώσουν 10' από το χρόνο τους, ώστε να βοηθήσουν ένα πάσχοντα συνάνθρωπο.
 
                                                  ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

    Ημέρα εθιμοτυπικών επισκέψεων ήταν η χθεσινή (Πέμπτη 20/12/2018). Μέσα στο κλίμα των ημερών, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αλέξανδρο Γκαζούνη, την ταμία Ευαγγελία Ράγια και τον Έφορο Στράτο Πέτρου, φορτωμένη με γλυκά επισκέφθηκε καταρχήν το Κέντρο Υγείας Παλαμά. Εκεί τους υποδέχθηκε ο ιατρός κ. Παναγιώτης Λαγούϊας αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό με τους οποίους ανταλλάχθηκαν ευχές για τις Άγιες Μέρες που έρχονται.

       Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου στο τμήμα Αιμοδοσίας τους υποδέχθηκαν ο Διευθυντής κ. Αθανασίου, η ιατρός κ. Παπαδημητρίου και το νοσηλευτικό προσωπικό. Συμβολικά και εκεί ο κ. Γκαζούνης προσέφερε γλυκά στο προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας, βγήκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και έγινε μια ολιγόλεπτη συζήτηση σχετικά με την επικείμενη έκτακτη αιμοδοσία της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου στο Κ.Υ. Παλαμά.

      Αμφότερες οι παραπάνω επισκέψεις αποτελούν ένα ακόμη δείγμα της αγαστής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των μελών του Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Π. και των ανθρώπων (ιατρών και νοσηλευτών) τόσο του Κ.Υ. Παλαμά όσο και του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου