Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Στήριξη του Σ.Ε.Α. Παλαμά στους πληγέντες συμπολίτες μας-Κάλεσμα στην 44η αιμοδοσία και συγκέντρωση τροφίμων.

  

«Συναισθανόμενοι τις πολύ δύσκολες ώρες που περνούν πολλοί συμπολίτες μας μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες της περασμένης εβδομάδας, το Δ.Σ. του συλλόγου μας δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχο. Σε πρόσφατη συνεδρίασή του λοιπόν αποφάσισε :

- Την καταρχήν απευθείας στήριξη με είδη πρώτης ανάγκης των κατοίκων της κοινότητας Ορφανών, που υπέστησαν, πολλοί από αυτούς, ολοκληρωτική καταστροφή. (Τα προϊόντα δόθηκαν απευθείας στις πληγήσες οικογένειες από αντιπροσωπεία του ΔΣ του ΣΕΑΠ, την περασμένη Κυριακή).

-  Την πρόσκληση-έκκληση προς τους εθελοντές αιμοδότες-μέλη μας οι οποίοι πρόκειται να αιμοδότησουν την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, να συνεισφέρουν ότι μπορούν από προϊόντα μακράς διάρκειας. Φυσικά η παραπάνω προτροπή ισχύει για όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας οι οποίοι θέλουν συνεισφέρουν.

Η 44η τακτική αιμοδοσία του Σ.Ε.Α. Παλαμά που θα γίνει την Πέμπτη 1/10/2020, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πολιτιστικού κέντρου Παλαμά 8:30-13:00,  αποκτά λοιπόν πολλαπλή σημασία. Πέρα από την πάγια στήριξη των συνανθρώπων μας που χρειάζονται αίμα, στηρίζουμε έμπρακτα και τους πρόσφατα πληγέντες συνανθρώπους μας.

ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ – ΔΙΝΩ ΖΩΗ

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                                   -Ο-

  Πρόεδρος                                Γεν. Γραμματέας

                                    Αλέξανδρος Γκαζούνης                Ευάγγελος Τρουβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου