Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

“Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους στο Αμούρι Ελασσόνας”

 

Σε μια συμβολική κίνηση έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους κατοίκους του χωριού Αμούρι Ελασσόνας, που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021 προβήκαμε -με πρωτοβουλία του Σ.Ε.Α. Παλαμά- η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά και ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά.

Οι τρεις σύλλογοι από κοινού καλέσαμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουμε τους σεισμόπληκτους και αυτοί ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω!. Το Σάββατο 13/03 συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Παλαμά είδη πρώτης ανάγκης τα οποία μεταφέρθηκαν  με φορτηγάκι σήμερα Κυριακή 14/03.

Στο Αμούρι βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία των συλλόγων αποτελούμενη από τον Αλέκο Γκαζούνη (πρόεδρο του Σ.Ε.Α. Παλαμά), Σπύρο Μπενέκη (αντιπρόεδρο του Σ.Ε.Α. Παλαμά) και Βαγγέλη Τρουβά (υπεύθυνο του Ηρακλή Παλαμά και Γ.Γ. του Σ.Ε.Α.Π.) οι οποίοι παρέδωσαν τη μεγάλη ποσότητα των προϊόντων στον πρόεδρο της Τ.Κ. Αμουρίου Ελασσόνας Δημήτριο Τσιώρη, ο οποίος μας ευχαρίστησε θερμά.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας για την ανταπόκρισή τους. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον αθλητικό σύλλογο Άγιος Νέστωρ Καρδίτσας για την προσφορά του και τον Βάιο Παπαθανασίου για την εθελοντική  μεταφορά των προϊόντων.

Εκ μέρους των Δ.Σ. των συλλόγων

Σ.Ε.Α. Παλαμά - Ηρακλής Παλαμά - Σύλλογος Γυναικών Παλαμά

Οι  πρόεδροι

Αλέκος Γκαζούνης, Σωτηρία Τσούπου και Βιβή Ξύστρα







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου