Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Απόλυτα επιτυχημένη και η 53η αιμοδοσία. Ευχαριστήριο στον κ. Ματθαίο Τζέλλα

Άλλη μια αιμοδοσία -η 53η- ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα (21/6/2022) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  Παλαμά, με τους αιμοδότες να δίνουν για μια ακόμη φορά δυναμικό παρών και να δείχνουν έμπρακτα αλληλεγγύη και αγάπη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αίματος.

Συγκεντρώθηκαν συνολικά 85 μονάδες αίματος. Αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός, καθώς να μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για πολύ δύσκολη περίοδο για όλο τον αγροτικό κόσμο, που βρίσκεται στα χωράφια του για εργασίες.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιμοδότες-μέλη του που πρόσφεραν εθελοντικά το αίμα τους και σε αυτή την αιμοδοσία, όπως επίσης και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας, για την όπως συνήθως άψογη αιμοδοσία!.

* Αισθανόμαστε την ανάγκη σαν Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Παλαμά να ευχαριστήσουμε και δημοσίως τον κ. Ματθαίο Τζέλλα, καθηγητή πληροφορικής, για τον χρόνο που αφιέρωσε (αφιλοκερδώς) για τη δημιουργία ενός νέου site - βάσης δεδομένων του συλλόγου μας, στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν καλύτερης εξυπηρέτησης των αιμοδοτών μας.

                                         ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                                      -Ο-                                                      -Ο-
                                ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ                ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΠΟΥΤΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου