Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά.

Την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη τίμησε την περασμένη Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά.Συγκεκριμένα το Δ.Σ. του Συλλόγου οργάνωσε το πρωί δράση-καμπάνια ενημέρωσης στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Με σύνθημα "ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ" στήθηκαν δύο μπασκέτες και διαμορφώθηκε ένας τύποις αγωνιστικός χώρος μπάσκετ, στον οποίο αγωνίστηκαν συμβολικά παιδιά της Ε' και της ΣΤ' τάξης των τριών Δημοτικών Σχολείων του Παλαμά.
 

Απο τις 10:30 το πρωί η πλατεία είχε γεμίσει απο αγόρια και κορίτσια τα οποία ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου, και υπό τους ήχους της μουσικής, που είχε φροντίσει να υπάρχει ο Σύλλογος, έπαιξαν μπάσκετ για αρκετή ώρα τιμώντας έτσι την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Πριν όμως την έναρξη των αγώνων στα παρεβρισκόμενα παιδιά -αλλά και σε όλους τους θαμώνες που είχαν κάτσει για να πιουν τον Κυριακάτικο καφέ τους στις γύρω καφετέριες- μίλησε απο μικροφώνου ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά κος Αλέκος Γκαζούνης, ο οποίος είπε κάποια πράγματα για τη μέρα αυτή και εξήγησε σε όλους (και κυρίως στα μικρά παιδιά που θα αποτελέσουν την επόμενη γενιά των εθελοντών αιμοδοτών) τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

* Κατά τη διάρκεια των αγώνων αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του συλλόγου μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια στους θαμώνες των γύρω καφέ και παράλληλα τους ενημέρωνε για θέματα αιμοδοσίας. Επίσης όλα τα παιδιά (αλλά και σε μεγάλους!!) μοιράστηκαν καταπληκτικά λουκουμάκια.
**Με το τέλος της εκδήλωσης τα μέλη του  Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησαν όλα τα παιδιά που έπαιξαν ανταποκρινόμενα στην πρόσκλησή τους.
***Την εκδήλωση κάλυψαν ιατροφαρμακευτικά εθελοντές του του Ερυθρού Σταυρού, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Λάρισας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου