Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Κοντά και στον Ηρακλή Παλαμά ο Σ.Ε.Α.Π.


Το παρών στο νέο ξεκίνημα της ανδρικής ομάδας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ηρακλή Παλαμά, η οποία αποτελείται στην συντριπτική της πλειοψηφία απο παιδιά της Ακαδημίας, έδωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά. Το Δ.Σ. του συλλόγου εκπρωσόπησε ο πρόεδρος Αλέκος Γκαζούνης ο οποίος πρόσφερε στους μικρούς του Ηρακλή απο ένα μπλουζάκι προπόνησης.
 Στον χαιρετισμό ο κ. Γκαζούνης τόνισε μεταξύ άλλων :

      " Εκ μέρους του Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Π. θέλω να ευχαριστήσω τον Στράτο Πέτρου και τον Βαγγέλη Τρουβά για την πρόσκλησή τους να παραβρεθώ σήμερα στην έναρξη της προετοιμασίας του Ηρακλή.

     Θέλω να ευχηθώ καλή αρχή στο Σύλλογο και καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε εσάς τους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει σαν ομάδα. Να ξέρετε ότι στον αθλητισμό σημασία έχει η συμμετοχή και οι κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι -fair play και ότι πέρα απο τη νίκη υπάρχει και η ήττα.

    Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά προσφέρει στον Ηρακλή Παλαμά 20 φανέλες διαφημιστικές όπως έδωσε σε όλα τα άλλα σωματεία (Ατρόμητο, Τιτάνες, Παλαμαϊκή, Δόξα Μάρκου, Γοργοβίτες). Καλή αρχή."


    Κλείνοντας ο πρόεδρος αναφέρθηκε, απευθυνόμενος στους μελλοντικούς εθελοντές αιμοδότες, για την σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και τους πρότρεψε να συμμετέχουν (όταν το επιτρέψει η ηλικία τους) σε αυτή τη διαδικασία.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου