Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Αποφάσεις Δ.Σ. της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου 2015.


Πολιτιστικό Κέντρο “Παναγιώτης Παλαμάς”
Παλαμάς 43200 -Τηλ. 6944585846
Μέλος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ)
               http://aimodotespalama.blogspot.gr                 aimodotespalama@gmail.com


Την Τετάρτη 25-11-2015 και ώρα 20:00 έγινε συνεδρίαση του Δ.Σ , στα γραφεία του συλλόγου στην οποία συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα :
  1. Αποφασίστηκε να εκπροσωπηθεί ο σύλλογος στο άτυπο συμβούλιο συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών του νομού, από τον έφορο Στράτο Πέτρου, ο οποίος θα συμμετέχει στις συνεδριάσεις χωρίς να λαμβάνει αποφάσεις. Αποφάσεις που αφορούν τον σύλλογο θα παίρνει μόνο το Δ.Σ. του συλλόγου. 
  2. Αγοράστηκαν τριάντα (30) στολές αγώνα για τις ομάδες μπάσκετ & ποδοσφαίρου (ενόψει των φιλανθρωπικών αγώνων που διοργανώσει ο σύλλογος τα Χριστούγεννα –μπάσκετ- και το Πάσχα –ποδόσφαιρο). 
  3. Περιμένουμε τις διοικητικές εξελίξεις στον Γ.Σ. Τιτάνες για να κανονίσουμε την ημερομηνία διεξαγωγής του φιλικού για φιλανθρωπικό σκοπό (έχει σταλεί έγγραφο). Παράλληλα ζητήσαμε το κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου για προπονήσεις μπάσκετ, αλλά δεν μας επιτρέπουν να μπούμε μέσα. 
  4. Ο ταμίας Χρήστος Νασιούλης ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι ο Α.Σ. Ατρόμητος Παλαμά και ο Π.Ο. Παλαμαϊκή δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στον αντίστοιχο αγώνα ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό που θα διοργανώσει ο Σ.Ε.Α.Π. μέσα στο Πάσχα. 
  5. Αποφασίστηκε να αγοραστούν τιμητικές πλακέτες και να φτιαχτούν διπλώματα για τους εθελοντές αιμοδότες που ξεπέρασαν τις δέκα (10) αιμοδοσίες. 
  6. Να ξαναγίνει έρευνα αγοράς για πινακίδες του συλλόγου. 
  7. Μοιράστηκε -από τον πρόεδρο- στα μέλη του Δ.Σ. , κανονισμός λειτουργίας και διαχείρισης μονάδων αίματος για να μελετηθεί και να συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. 
  8. Έγινε οικονομικός απολογισμός από τον ταμία Χρήστο Νασιούλη. 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

-Ο-                                       -Ο-

      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΟΥΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου