Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Αποφάσεις Δ.Σ. της Δευτέρας 16 Μαΐου 2016.

Πολιτιστικό Κέντρο “Παναγιώτης Παλαμάς”

Παλαμάς 43200 -Τηλ.

Μέλος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ)

 http://aimodotespalama.blogspot.gr   aimodotespalama@gmail.com

Την Δευτέρα 16 Μαΐου 2016 και ώρα 20:00 έγινε συνεδρίαση του Δ.Σ , στα γραφεία του συλλόγου στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαμά, στην οποία συζητήθηκαν-αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα : 
  1. Να γίνει η επόμενη (24η) εθελοντική αιμοδοσία σε δύο ημέρες ως εξής : η πρώτη την Τρίτη 24 Μαΐου (α' ημέρα) και η δεύτερη την Τρίτη 7 Ιουνίου (β' ημέρα). Τα μέλη του Δ.Σ. να κάνουν την απαραίτητη προετοιμασία (ανάρτηση πανό, ανακοινώσεων σε ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο, αποστολή μηνυμάτων κ.α.).
  2. Ο Σ.Ε.Α.Π συμμετείχε -μέλη του Δ.Σ. και αιμοδότες- στην ποδηλατοδρομία της 8ης  Μαΐου, που διοργάνωσε ο Α.Σ. Ευρύπυλος.
  3. Ο πρόεδρος μετέφερε προσωπικά την Μ. Εβδομάδα δεκατρείς (13) φοιτητές αιμοδότες οι οποίοι αιμοδότησαν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.
  4. Αγοράστηκαν οι πινακίδες (2Χ1) που θα τοποθετηθούν στις εισόδους της πόλης και θα ενημερώνουν τους πολίτες για την σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.
  5. Μοιράστηκε σε διάφορα στέκια της πόλης και αναρτήθηκε στο σάϊτ του Σ.Ε.Α.Π. και στον ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο ενημερωτικό υλικό που αφορά τους ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ.
  6. Αναρτήθηκε στο σάϊτ του Σ.Ε.Α.Π. και στάλθηκε στον ηλεκτρονικό και γραπτό τύπο συγχαρητήριο μήνυμα για την άνοδο του Π.Ο. Παλαμαϊκή στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία.
  7. Η φορολογική δήλωση του συλλόγου θα γίνει, μερίμνει του προέδρου, μέχρι τέλους Μαΐου.
  8. Το διήμερο 28-29 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (στο Υπουργείο Υγείας) η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Π.Ο.Σ.Ε.Α. Τον Σ.Ε.Α.Π. θα εκπροσωπήσει ο Γ. Γραμματέας Ευάγγελος Τρουβάς, μετά απο ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. 
  9. Έγινε ενημέρωση για την κίνηση των μονάδων αίματος απο τον έφορο  Στράτο Πέτρου.   

      ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                        -Ο-                                                       -Ο-

                  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     

          ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ               ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΟΥΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου