Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Πρώτη μέρα της 24ης εθελοντικής αιμοδοσίας.Αρκετοί οι νέοι Δότες Μυελού των Οστών!


Πολιτιστικό Κέντρο “Παναγιώτης Παλαμάς”

Παλαμάς 43200 -Τηλ.

Μέλος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ)

 http://aimodotespalama.blogspot.gr   aimodotespalama@gmail.com


Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 24/05/2016 το πρωί, η 24η  Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σ.Ε.Α.Π. στο Κ.Υ. Παλαμά.

Με την συνεργασία της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας, συγκεντρώθηκαν 57 πολύτιμες μονάδες αίματος, αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός με δεδομένο την κακή συγκυρία που προέκυψε για τον αγροτικό κόσμο με τις πρόσφατες πλημμύρες.


Η σημερινή αιμοδοσία είχε μια ιδιατερότητα σε σχέση με όλες τις προηγούμενες... Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Π. ξεκίνησε μια καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με τους Δότες Μυελού των Οστών και σήμερα αρκετοί συμπολίτες μας ήταν αυτοί που, αφού ενημερώθηκαν, αποφάσισαν να μπουν στη διαδικασία. Μια διαδικασία η οποία έχει απλοποιηθεί και είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι σήμερα 26 άτομα έγιναν υποψήφιοι Δότες Μυελού των Οστών και πολλοί οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον αλλά λόγω της άγνοιας που έχουν για το συγκεκριμένο ζήτημα προτίμησαν να το σκεφτούν λίγο περισσότερο.

Οι διοργανωτές  ευχαριστούν όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που παραβρέθηκαν στην αιμοδοσία, εκφράζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπό τους, μιας και το αίμα ούτε παράγεται αλλά ούτε και αντικαθίσταται, παρά μόνο προσφέρεται!!!

Περιμένουμε όλα τα μέλη του συλλόγου που δεν έδωσαν σήμερα αίμα, αλλά και όλους όσους επιθυμούν, να έρθουν (ανεξαρτήτως επωνύμου πλέον) στο δεύτερο σκέλος της 24ης αιμοδοσίας που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 07 Ιουνίου 2016 τις ίδιες ώρες (08:30-13:00) στο Κ.Υ. Παλαμά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                    -Ο-                                                       -Ο-

              ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

      ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ               ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΟΥΒΑΣ
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου