Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Στηρίζουν τη "ΦΛΟΓΑ" μέσω του ποδοσφαίρου ο Σ.Ε.Α.Π. και οι παλαίμαχοι του Ατρομήτου!



Μετά την απόλυτα επιτυχημένη 37η έκτακτη αιμοδοσία της Μ. Τρίτης 23/4/19, όπου συγκεντρώθηκαν εξήντα εφτά (67) φιάλες αίματος, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά συνεχίζει τις δράσεις του διοργανώνοντας μια εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα αυτή τη φορά.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Π. αποφάσισε να διοργανώσει έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ μιας ομάδας που θα απαρτίζεται από εθελοντές αιμοδότες-μέλη του συλλόγου και των Παλαιμάχων του Ατρομήτου Παλαμά. Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για την ενίσχυση του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».
Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχουν γονείς-μέλη της «ΦΛΟΓΑΣ» Καρδίτσας στους οποίους θα μπορούμε να δίνουμε όποιο ποσό επιθυμεί ο καθένας ή να αγοράσουμε κάποιο από τα προϊόντα που είναι φτιαγμένα από εθελοντές και φίλους του Συλλόγου.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα απονεμηθεί αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια του εκλιπόντα ιατρού Δημητρίου Ευαγγ. Σουλιώτη για την πολυετή προσφορά του τόσο στον αθλητισμό όσο και γενικότερα στην κοινωνία του Παλαμά.

Προσκαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου αλλά και όλους τους ευαισθητοποιημένους Παλαμιώτες, να δώσουν το παρών ενισχύοντας τον ιερό σκοπό του αγώνα αλλά και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των εθελοντών αιμοδοτών και τις παλιές δόξες του Ατρομήτου Παλαμά.
Για το Δ.Σ.
           -Ο-                                                    -Ο-                         
                                 Πρόεδρος                                  Γεν. Γραμματέας
                                  Αλέξανδρος Γκαζούνης                     Ευάγγελος Τρουβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου