Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Μεγάλη εβδομάδα με δράσεις για το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά! Έκτακτη αιμοδοσία και φιλανθρωπικός αγώνας!



         Με συγκομιδή-ρεκόρ 67 μονάδων αίματος έκλεισε η έκτακτη αιμοδοσία (37η στο σύνολο) την M. Τρίτη 23/04/2019 στο Κ.Υ Παλαμά. Άξιοι συγχαρητηρίων πραγματικά οι εθελοντές αιμοδότες του Παλαμά, που κάθε φορά μας ξαφνιάζουν ευχάριστα με την έμπρακτη συμμετοχή τους σε κάθε αιμοδοσία. Ειδικά η παραπάνω ήταν και πολύ ιδιαίτερη. Καταρχήν γιατί προσήλθαν πολλοί νέοι ηλικιακά αιμοδότες- αποτέλεσμα της δραστηριοποίησης της επιτροπής νέων αιμοδοτών- αλλά και λόγω των Άγιων ημερών του Πάσχα, που έκαναν το καλύτερο δώρο σε συνανθρώπους μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη.
 
             Με ιδιαίτερη συγκίνηση και πολύ ενθουσιασμό, την Μ. Παρασκευή 26 Απριλίου 2019, Εθελοντές Αιμοδότες  και παλαίμαχοι του Ατρομήτου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά και συμμετείχαν σε αγώνα ποδοσφαίρου με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ». 
 
 
 
             Ήταν όλοι τους εκεί…Παλιές δόξες του Ατρομήτου που τα ονόματά τους γράφτηκαν με χρυσά γράμματα στην μεγάλη ιστορία του συλλόγου…απλοί εθελοντές αιμοδότες που έτρεξαν να προσφέρουν τον ιδρώτα τους αλλά και να ενισχύσουν τον ιερό σκοπό του αγώνα…Και στο τέλος πιστεύουμε ότι άξιζε τον κόπο…για όλους…γι’ αυτούς που συμμετείχαν, γι’  αυτούς (τους λίγους οι αλήθεια είναι) που παρακολούθησαν αλλά και για το σύλλογο «ΦΛΟΓΑ», καθώς συγκεντρώθηκε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.
 

 
  
            Στο ημίχρονο του αγώνα έγιναν απονομές από μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Α. Παλαμά. Αρχικά απονεμήθηκε από τον πρόεδρο του Σ.Ε.Α.Π., κ. Αλέξανδρο Γκαζούνη, τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου ιατρού Δημητρίου Ευ. Σουλιώτη, ως ελάχιστη αναγνώριση της μεγάλης του προσφοράς στον Παλαμά. Επίσης το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΑΠ, κ. Αναστάσιος Τσίρας, παρέδωσε ένα ρολόι  στην πρόεδρο της «ΦΛΟΓΑΣ» Καρδίτσας , κ. Δώρα Γαρίτου.. Εκ μέρους της «ΦΛΟΓΑΣ» η πρόεδρός της προσέφερε στον ΣΕΑΠ ένα έργο τέχνης φτιαγμένο από εθελοντές της και ένα ημερολόγιο. Τέλος ο έφορος του συλλόγου κ. Στράτος Πέτρου παρέδωσε στον αρχηγό των παλαιμάχων του Ατρομήτου κ. Μπάμπη Πετρόπουλο επίσης ένα ρολόι. Αντίστοιχα ο Μπάμπης Πετρόπουλος πρόσφερε στον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Παλαμά ένα λάβαρο των παλαιμάχων. 
             Για την ιστορία το παιχνίδι, το οποίο ήταν συναρπαστικό στην εξέλιξή του, είχε 5 γκολ!, δύο πέναλτι και πολλές όμορφες φάσεις. Τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι παλαίμαχοι του Ατρομήτου με σκορ 3-2 χάρη σε γκολ των Βασίλη Κακαϊτσα, Μπάμπη Πετρόπουλου και Κώστα Νασιάκου. Για τους αιμοδότες σκόραραν ο Κωνσταντίνος Μαγαλιός  και ο Γιάννης Πολύζος.
 
 
             Ποιος όμως ασχολείται με το αποτέλεσμα; Στο συγκεκριμένο αγώνα νικητής ήταν  η αρωγή και η αλληλεγγύη στα παιδιά….Η βοήθεια στα παιδιά της «ΦΛΟΓΑΣ» που στην πιο τρυφερή ηλικία τους κοιτάζουν τη ζωή στα μάτια και παλεύουν για το αυτονόητο για όλους εμάς : την υγεία τους…
 
 
 Αξίζει να μνημονεύσουμε όσους συμμετείχαν :
ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ : Α. Γκαζούνης, Κ. Παπαντίνας, Κ. Μπούτας, Χ. Καρδούλας, Γ. Τζάλης, Φ. Μουτσάνας, Α. Τσίρας, Σ. Πέτρου, Α. Καρακώστας, Β. Τσίρας, Κ. Γκαζούνης, Μ. Διδάγγελος, Κ. Μαγαλιός, Γ. Πολύζος, Γ. Ρημπάπης και Κ. Τρουβάς.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Α. Σιαφράκας, Β. Θεοχάρης, Β. Τρουβάς, Ν. Μπακράτσης, Α. Γκανδρής, Ι. Τσιρώνης, Β. Αρχοντούλης, Κ. Νασιάκος, Γ. Κωστόπουλος, Γ. Ντίνας, Β. Παπαδόπουλος, Π. Λιάπης, Α. Μαντές, Α. Τσερέπης, Χ. Τσέργας, Χ. Πετρόπουλος, Β. Γκιουλέκας, Χ. Νταντάλιας, Χ. Μπατζιάς και Β. Κακαϊτσας.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Σ. Μπενέκης, Ν. Αβραμόπουλος και ο μικρός Σ. Μπακράτσης!.
Για το Δ.Σ.
                                                   -Ο-                                                    -Ο-                                                                             Πρόεδρος                                      Γεν. Γραμματέας
                                     
                                    Αλέξανδρος Γκαζούνης                        Ευάγγελος Τρουβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου