Τρίτη 14 Απριλίου 2020

42η αιμοδοσία στον Παλαμά: Η αλληλεγγύη νίκησε το φόβο!!!

 Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και χωρίς φόβο (αλλά με την απαραίτητη προσοχή) προσήλθαν στην κεντρική πλατεία Παλαμά και προσέφεραν εθελοντικά το αίμα τους τα μέλη τουΣυλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά.

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία (λόγω του κορονοϊού) που τα αποθέματα αίματος μειώνονται, οι αιμοδότες της περιοχής Παλαμά έδειξαν για μία ακόμα φορά την ευαισθησία τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπό τους.
Προσέλευση ρεκόρσήμερα (η αιμοδοσία ήταν ΕΚΤΑΚΤΗ) από νέους, κυρίως φοιτητές, και παλιούς αιμοδότες που δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν στις προηγούμενες αιμοδοσίες.
Συγκεντρώθηκαν συνολικά 84 μονάδες αίματος! ενώ προσήλθαν στην αιμοδοσία 94 αιμοδότες.84 μονάδες αίματος που σίγουρα θα είναι πολύτιμες σε συνανθρώπους μας που τις έχουν απόλυτη ανάγκη.
Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α. Παλαμά αισθάνεται ειλικρινά την ανάγκη να ευχαριστήσει για πολλοστή φορά, όλους τους εθελοντές αιμοδότες που διέθεσαν τον χρόνο τους και προσέφεραν το αίμα τους σήμερα.
Επίσης ευχαριστούμε :
- Τον κ. Κων/νο Αθανασίου, διευθυντή του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας και κυρίως το προσωπικό του τμήματος που πραγματικά σήμερα δεν σήκωσαν κεφάλι! .
- Τον κ. ΛάμπροΜπολορίζο,ευγενική προσφορά του οποίου ήταν το σκέπαστρο που φιλοξένησε την σημερινή αιμοδοσία.
Τον κ. Βαγγέλη Παπαβασιλείου για την ευγενική προσφορά του σχεδόν δίωρου live streaming!.
- Ανώνυμο συμπολίτη μας(ζήτησε να μην κοινοποιηθεί το όνομα του) για την ευγενική προσφορά 80 κρουασάν για τους αιμοδότες.
- Την Επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών για την τρομερή δουλειά που κάνουν και στηρίζουν το Δ.Σ. Άλλη μία τρανή απόδειξη αυτής,η σημερινήαθρόα προσέλευση νέων παιδιών στην αιμοδοσία.
Ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο.
και μην ξεχνάμε….και στην εποχή του κορωνοϊού, δίνουμε αίμα!
Με αίσθημα ευθύνης, βγαίνουμε από το σπίτι για να δώσουμε αίμα και να χαρίσουμε ζωή στους συνάνθρωπους μας που το έχουν ανάγκη!

Για το Δ.Σ.

Πρόεδρος                                   Γεν. Γραμματέας
Αλέξανδρος Γκαζούνης              Ευάγγελος Τρουβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου