Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Απόλυτα επιτυχημένη η πρώτη μέρα της 43ης αιμοδοσίας του Σ.Ε.Α. Παλαμά!


Άλλη μια αιμοδοσία με μεγάλη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 το πρωί στην πρώτη μέρα της 43ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Σ.Ε.Α. Παλαμά.
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής οτι πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά στη 12χρονη δράση του συλλόγου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πολιτιστικού κέντρου Παλαμά. Ο πολύ άνετος χώρος και η λειτουργικότητά του ενθουσίασε τόσο το νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΑΠ αλλά και τους εθελεοντές αιμοδότες. Πιθανότατα θα αποτελέσει το μόνιμο χώρο των υπόλοιπων αιμοδοσιών. 


Με την συνεργασία της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας, συγκεντρώθηκαν 64 πολύτιμες μονάδες αίματος και φυσικά έπεται και η δεύτερη μέρα αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που παραβρέθηκαν στην αιμοδοσία, εκφράζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπό τους, μίας και το αίμα ούτε παράγεται αλλά ούτε και αντικαθίσταται, παρά μόνο προσφέρεται!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα αδέρφια Κώστα και Δημήτρη Πάσχο (του Γεωργίου) για την προσφορά τους (κρουασάν που δόθηκαν στους αιμοδότες μετά την αιμοδοσία). Να τους συγχαρούμε επίσης για το νέο τους επιχειρηματικό εγχείρημα στον τομέα της ενέργειας και να τους ευθηθούμε καλή αρχή με κάθε επιτυχία!

Περιμένουμε όλα τα μέλη του συλλόγου που δεν έδωσαν αίμα την περασμένη Πέμπτη, αλλά και όλους όσους επιθυμούν, να έρθουν  στο δεύτερο σκέλος της 43ης αιμοδοσίας που θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 τις ίδιες ώρες (08:30-13:00) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πολιτιστικού κέντρου Παλαμά

Για το Δ.Σ.

                                                    -Ο-                                                   -Ο-
                                                Πρόεδρος                                Γεν. Γραμματέας
        
                                    Αλέξανδρος Γκαζούνης                      Ευάγγελος Τρουβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου