Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

207 μονάδες αίματος σε δύο μήνες!! Πρότυπο προσφοράς και αλληλεγγύης οι εθελοντές αιμοδότες του Παλαμά!!!

Οι αιμοδότες του Παλαμά, για άλλη μια φορά, έδωσαν δυναμικό παρών ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του συλλόγου μας, προσφέροντας συνολικά πενήντα οκτώ (58) μονάδες αίματος στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα ως προς το μείζον θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης, την οποία απαιτείται να επιδεικνύουν οι πολίτες, ειδικά σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που ζούμε καιρό τώρα.

Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να αισθανόμαστε σαν Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά για την συγκινητική ανταπόκριση και διάθεση προσφοράς των συμπολιτών αιμοδοτών-μελών μας. Μέσα σε ένα δίμηνο περίπου (Ιαν-Φεβ 2021) και σε τρεις αιμοδοσίες έχουμε συλλέξει διακόσιες επτά (207)! μονάδες αίματος  (29/12/20 - 65 μονάδες, 2/2/21 – 84 μονάδες και 23/2/21 – 58 μονάδες), ενισχύοντας σημαντικά τα αποθέματα του ΓΝ Καρδίτσας τα οποία είναι μειωμένα σχετικά με το αντίστοιχο περσινό διάστημα κατά 50% !!!.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιμοδότες που χαρίζουν το αίμα τους, βοηθώντας συνανθρώπους τους που το έχουν απόλυτη ανάγκη. Καλωσορίζουμε όλους τους νέους αιμοδότες στον σύλλογο και ευελπιστούμε κάθε φορά να γίνονται περισσότεροι.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ιατρούς κ. Παπαδημητρίου Ευαγγελία και κ. Αχιλλέα Καρρά καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που συμμετείχε σε αυτή την αιμοδοσία. Τιμή μας η παρουσία του κ. Κων/νου Αθανασίου, διευθυντή του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Καρδίτσας. Αποτελούν κίνητρο για όλους μας (Δ.Σ. και αιμοδότες) τα τιμητικά λόγια του για τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου και την βοήθεια που παρέχουμε στο πολύ δύσκολο έργο του τμήματος αιμοδοσίας. 

Και μη ξεχνάμε: Δίνοντας αίμα, χαρίζουμε ζωή!

                                                            Για το Δ.Σ.

                                           -Ο-                                             -Ο-

                                     Πρόεδρος                                Γεν. Γραμματέας

                        

                            Αλέξανδρος Γκαζούνης              Ευάγγελος Τρουβάς

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου