Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η πρώτη μέρα της 51ης αιμοδοσίας!

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα (Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022), στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Παλαμά, η 51η Εθελοντική Αιμοδοσία που οργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δ.Σ. για αιμοδοσία και συγκεντρώθηκαν 56 πολύτιμες μονάδες αίματος. Η μεγάλη αυτή συμμετοχή στην 1η μέρα της 51ης αιμοδοσίας είναι ένα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο μήνυμα ευαισθητοποίησης και διάθεσης προσφοράς προς το συνάνθρωπο, ιδιαίτερα υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης .
 
Το παρών στην αιμοδοσία έδωσαν και άνθρωποι της κοινότητας Ορφανών, που πριν λίγο καιρό δώρισαν στο σύλλογο ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους αιμοδότες να δώσουν αίμα και με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς αφιέρωσαν λίγα λεπτά από το χρόνο τους και προσήλθαν στο χώρο διεξαγωγής της αιμοδοσίας για να προσφέρουν αίμα, το υπέρτατο αγαθό της ζωής για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από μετάγγιση αίματος.

Η 2η μέρα της 51ης αιμοδοσίας θα γίνει στο ίδιο μέρος την επόμενη Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022.

Καλούμε όλα τα μέλη μας που δεν αιμοδότησαν, να το κάνουν την ερχόμενη Τρίτη, όπως επίσης και όποιον άλλο επιθυμεί να προσφέρει ένα δώρο ζωής 
* Ευχαριστούμε την αεικίνητη ταμία του συλλόγου μας  κ. Ευαγγελία Ράγια που, πέρα από όλες τις άλλες υπηρεσίες προς το σύλλογο, για μια ακόμα φορά έφτιαξε και προσέφερε τοστάκια στους αιμοδότες.
** Ευχαριστούμε τους αδελφούς Μαντέ (Σάκη και Αλέξη) για τις μπανάνες που πρόσφεραν -για ακόμη μια φορά- στους αιμοδότες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου