Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Αποφάσεις Δ.Σ. Σ.Ε.Α. Παλαμά της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου 2019

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά, στο συμβούλιο που έγινε την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, συζήτησε - αποφάσισε τα παρακάτω : 
  1. Να συμμετάσχει ο σύλλογος στο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παλαμά. Η συμμετοχή θα αφορά την ενημερωτική δράση "ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ" την Πέμπτη 26  Δεκεμβρίου 2019. Μέλη του Δ.Σ. θα παρευρίσκονται από τις 5μμ σε ένα από τα όμορφα σπιτάκια που κοσμούν αυτές τις εορταστικές ημέρες την κεντρική πλατεία Παλαμά, ενημερώνοντας μικρούς και μεγάλους για τη σημασία της αιμοδοσίας. 
  2. Να πραγματοποιηθεί η 40η (έκτακτη) εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 27/12/2019 στο Κ.Υ. Παλαμά για φοιτητές, όσους δεν αιμοδότησαν στην προηγούμενη αιμοδοσία αλλά και όσους επιθυμούν να αιμοδοτήσουν. 
  3. Να αγοραστούν τρόφιμα, τα οποία θα μαγειρέψουν τα μέλη του Δ.Σ. και θα μοιραστούν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε όσους σιτίζονται στο "Σπίτι της Αγάπης" του Παλαμά.
  4. Να γίνει η καθιερωμένη κοπή πίτας στις 11/01/2020, ημέρα Σάββατο, στο CAFE KARMA στον Παλαμά, στην οποία θα βραβευτούν αιμοδότες που ξεπέρασαν τις 10, 20 και 30 εθελοντικές αιμοδοσίες.
  5. Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 4ο σεμινάριο πρώτων βοηθειών που διοργάνωσε το Δ.Σ του Σ.Ε.Α. Παλαμά και έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πολιτιστικού κέντρου Παλαμά,  σε συνεργασία με το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καρδίτσας.
  6. Έγινε οικονομικός απολογισμός και απολογισμός μονάδων αίματος.
Για το Δ.Σ.

-Ο-                                         -Ο-
     Πρόεδρος                       Γεν. Γραμματέας

Αλέξανδρος Γκαζούνης        Ευάγγελος Τρουβάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου